lutek16
powiedział
11.04.2018 21:16
IP: 176.126.252.11
399 wypowiedzi
Cytat z użytkownika "KaczynskiII" z dnia "11.04.2018
Tak pięknie sie wybieliłes,niczym magister uczacy dzieci dla których dziesiątki razy piałes te same testy. Jak tak sie usprawiedliwiasz,że nie mnie obrazałeś,to przeproś tych innych radnych,że nazywałeś ich durniami kiziakami,idiotami oszustami kłamcamigdyz to adminowi jakoś umknęło i nie zablokował Twojej wypowiedzi.Poczekamy zobaczymy sprawa rozwojowa,kto zyska,kto straci.Ja na radnego juz nie zamierzam kandydować,aby Tobie zwiększyć szanse.Co zrobiłem w Zambrowie wiedza Ci co z tego korzystaja,kim jestem,też wiedza,jakim jestem też wiedza.Kim jest lutek 16 wie tylko garstka.Na dziś jest tylko nikim,anonimem wstydzacym sie swojej osobowosci.
Nie musiałem się wybielać bo posty jakie przedstawiłem są na forum dostępne i to można przeczytać.
Ty dalej nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Wyraźnie ci napisałem że nie interesuje mnie polityka a tym bardziej jakieś fnkcje zwiazane z zarządzaniem miasta,gminy czy państwa.
Kim jest lutek16 nie wie nawet żadna garstka bo tylko i wyłącznie ja to wiem.
Nie interesuje mnie również obnoszenie się wszem i wobec co robię i co zrobiłem i co zamierzam zrobić dlatego pozostaje anonimowy bo jest to dla mnie wygodne.
Nie każdy ma w życiu parcie na szkło i chęć uwielbienia wokół.
A gdybyś ty się dowiedział to bardzo ale to bardzo byś się zdziwił, a może nawet taka wiadomość mogła by coś niedobrego wywołać w twym zdrowiu, na co nie chce cię narażać.
Z Bogiem.